Ako objednávkam v e-shope zrušiť príznak synchronizácie

V prípade, že synchronizované objednávky z e-shopu potrebujete znova odoslať do účtovného systému, tak viete tak spraviť prostredníctvom hromadnej akcie Zrušiť príznak synchronizácie. Túto akciu nájdete v e-shope v zozname objednávok alebo v detaile objednávky.

Použitím tejto akcie sa označeným objednávkam zrušia všetky údaje o synchronizácii a naše pluginy ich budú znova synchronizovať. Upozorňujeme, že vo väčšine prípadov je potrebné najskôr v účtovných systémoch doterajšie prenesené objednávky z e-shopu (prípadne aj faktúry) odstrániť, aby nedochádzalo k ich duplicitnému zápisu.